Ihania, ihania juttuja eilen taas kolahti postiluukusta! Tänään varmasti on posti kaikilla osallistuneilla jo perillä, joten paljastan täälläkin mitä lähetys sisälsi.

Vaihdon aiheena oli tekstiilit, ja upeita luomuksia sieltä tulikin. Osa pääsee heti paikoilleen Solvikin sisustukseen, osa joutuu odottamaan sitä seuraavaa taloa.. tai sitten sitä kun Solvikin emäntä haluaa uudistaa sisustustaan. Harmi ettei ole tilaa laittaa kaikkea yhtä aikaa esille.

Tässä kuitenkin nuo saapuneet ihanuudet:

Helimk lähetti kynnysmaton:
teksheli.jpg

Wiiks oli tehnyt wc-paperitelineen ja pyyheliinan, ja kaiken lisäksi käärinyt lähetyksen palaan samaa kangasta, mistä heti tuli ajatus vessan ikkunaan verhosta (..kun nyt joskus tulisi se vessa. Ai niin, nyt kun katselee näitä kuvia peräkkäin, niin helimk:n kynnymatto olisi muuten aivan loistava kylpyhuoneen matoksikin näiden kanssa!)
tekswiiks.jpg

Niiskuneidiltä tuli lattiatyyny ja lisää samaa kangasta, näissäkin sormet jo syyhyävät päästä asettelemaan/työstämään niitä johonkin
teksniisku.jpg

Omenapuu lähetti aivan ihanan pitsisen päiväpeiton, ja todella hellyyttävän kissatyynyn, joka Solvikin kissoittamassa ympäristössä (populaatiosta puolet on kissoja) pääsee heti paraatipaikalle jonnekin. Tähän settiin taisi kuulua vielä se vanha reunoista koristeltu nenäliina, josta ei tullut otettua kuvaa, mutta joka nyt on päiväpeitän alla Solvikin sänkyjen päällä, sitä näkee kyllä taatusti myöhemmissä kuvissa talosta.
teksomena.jpg

Ipux on tehnyt laakapistoilla upean sisustustyynyn, jonka ehdottomasti on myös saatava sopiva esittelypaikka jostain päin taloa..
teksipux.jpg

Korlee oli tehnyt pehmeän kangastaulun, joka toi heti mieleen lastenhuoneen iloisine väreineen, ja tuo taulu on sinne kuin omiaan!
tekskorlee.jpg

Tiinalta tuli patakinnas, verhot + verhotanko, sekä käytävämatto. Käytävää ei tässä talossa vielä ole, mutta Solvikin keittiöön kyllä sopii noin pirteän punainen verho, ja patakinnas sieltä vielä on puuttunutkin!
tekstiina.jpg

Sloth lähetti ihanat, Solvikin tunnelmaan ja aikaan upeasti sijoittuvat kaksi pikkutyynyä,  ja tuoksupussin. Makkaratyyny pääsee varmaan sängylle illan lukuhetkiä tukemaan, ja toinen tyyny kyllä varmasti löytää tiensä jonnekin esille. Tuoksupussi taitaa sujahtaa liinavaatekaappia raikastamaan!
tekssloth2.jpg

Itse lähetin vaihtoon maton ja keittiöpyyhkeen. Tein niitä kahta eri väriä ja toivottavasti värit osuivat edes jotenkin mieltymysten mukaan, ne kun piti ihan arpomalla valita.
tekstiilivaihto.jpg

Solvikiinkin jäi yksi pyyhe roikkumaan käyttöön jo:
pyyhe.jpg