Hain postista Villa Solvikin seinät, ja paniikki alkoi kasvaa...

Jalusta, jolle Villa Solvik tulee, on edelleen pallokalojen kotina. Pallokalat pitäisi ensin myydä, ja sitten niiden kotiallas, ennen kuin talon saa paikoilleen. Toki talo voi olla alkuun lattiallakin, eihän kukaan hullu pakkasilla kaloja kuljettele (..tulee elävästi mieleen kun hain Tampereelta Helsinkiin matkannutta topaasiplekoa lämpölaukun kanssa -20 asteen pakkasilla 7:ltä aamulla toissavuonna ...)

Talo siis tuli. Mittasin ikkuna-aukot ja oviaukon, ja matkasin hankkimaan valmisovea ja ikkunoita. Oven sain, sekä yhden ikkunan. Kuudesta muusta jätin tilauksen.

Ai niin, meet Villa Solvik:

367898.jpg

Siinä sitä on lautaa pinossa.. No joo, pakkohan se oli tietysti kootakin, ihan vaan että näkee miltä se näyttää. Tässä Solvik on koottuna "maalarinteippiviritelmällä"
367902.jpg

Pitihän sinne samalla heitellä noita jo hankittuja kalusteita ja rekvisiittaa, jotta se tuntuu aidommalta. Pienihän se on, millä ihmellä saan kaikki ideani toteutettua? Hankkimalla seuraavat 3 uutta taloa, mielellään kartanon kokoluokkaa kaikki?

Ai niin, tänään illalla väsäsin tuota valmisovea mukavammaksi. Alkuun ovi oli vain karmit ja koko oven mittainen pleksilasi keskellä, nyt vielä maalaamattomana se näyttää jo tältä:
367903.jpg