Nyt on kaikki seinäpinnat periaatteessa valmiina, verhotankojen  laittamista vielä ajattelin seutaavaksi ennen kokoamista, ja tietysti ne lattiat.

Yksi lattia tuottaa päänvaivaa, en osaa päättää parketin ja maalatun välillä. Tuonne on tulossa jo kaksi tummaa tammiparkettia, ja toisaalta vaaleampi lattiapinta valaisisi enemmän, mutta mihin sen vaalean lattian sijoittaa... ah, miksi tätä pitää pohtia nyt?

No, talo näyttää nyt tältä:

kulma.jpg

ja huone kerrallaan esitellen lähempää tapetit ja seinäpinnat, ensin yläkerta:

ylakerta.jpg

Kuvassa iltavalo kyllä vääristää tuon vihreän, se on sellainen antiikin mattavihreä, ei noin sininen kuin ainakin minun ruudulla näyttää. Paneli on valmista tarrapanelia maalattuna, leveys yksittäisellä laudalla on suunnilleen sama kuin kahvin sekoitustikussa. En vain jaksanut ostaa riittävästi pahvimukikahvia...

Sali eli olohuone eli keskikerros näyttää nyt tältä:
ikkuna.jpg

tai itseasiassa tuo on ikkuna ilman vuorilautoja, nyt on kaikki vuorilaudat jo liimattuina.

Köökki eli keittiö eli tupa on alimmaisena:

tupa.jpg

ja tässä vielä hieman keskeneräisen paneloinnin työvaihetta:

panelointi.jpg

Alunperin ajattelin paneloinnin toteuttamista jäätelötikuilla, ja tuolla niitä iso pino lojuukin käyttämättömänä, jätskitikku vaan tuntui liian massiiviselta tuonne. Kunhan saan lattiamateriaalin siihen viimeiseen lattiaan päätettyä (ja päätettyä mihin se lattia tulee..) niin saan vihdoin ehkä talonkin kasaan. Toiveissa on että pääsiäisenä  viimeistään vietetään harjannostajaisia ;)